Contact

Wilt u een tafel reserveren dan is dat  online of telefonisch 024-3222661 mogelijk.

De maximale groepsgrote bij Zijdewinde is 14 personen.

Grotere groepen zijn helaas niet mogelijk.


Als u meer informatie wilt ontvangen voor feesten en partijen in de aparte feestzaal/moestuin mail dan naar info@zijdewinde.nl

Restaurant Zijdewinde
Waaldijk 28
6681 KJ Bemmel

Telefoon: 024 322 2661
E-mail: info@zijdewinde.nl

KvK: 51158442
BTW: NL 1124 71 262 B 01

De route naar Zijdewinde

Vanaf Nijmegen neemt u op de Waalbrug de afslag Bemmel. Deze weg volgt u tot aan de rotonde, daar neemt u de eerste afslag de dijk op. Op de dijk gaat u meteen links. Deze volgt u 0,5 kilometer. Aan de linkerkant van de dijk, nog na het Wijnfort, vindt u restaurant Zijdewinde. Dit is vlak voor de afzetting van de dijk, u kunt ons echter uitstekend met de auto bereiken.

Komt u vanaf Arnhem, dan neemt u de afslag Lent, linksaf bij 'Het Witte Huis'( rotonde rechtdoor. U volgt deze weg tot de eerst volgende rotonde. Hier slaat u rechtsaf. Bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag en rijdt de dijk op. Bovenaan de dijk slaat u linksaf. Aan de linkerkant van de dijk, nog na het Wijnfort, vindt u restaurant Zijdewinde. Dit is vlak voor de afzetting van de dijk, u kunt ons echter uitstekend met de auto bereiken.

Restaurant Zijdewinde heeft een ruim eigen parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren. Dit parkeerterrein is ook toegankelijk voor touringcars.