Ja ik wil... Zijdewinde!

Je gaat trouwen en je bent de mooiste dag van je leven aan het plannen. Druk in de weer voor de jurk, ringen, het bruidsboeket en natuurlijk de perfecte locatie… daarbij helpen wij u graag.

Zijdewinde is sinds januari 2013 een officiele trouwlocatie van de gemeente Lingewaard. Dit maakt het mogelijk dat u bij ons elkaar het ja-woord geeft en deze ceremonie laat vervolgen met een receptie, diner en feestavond. Dit alles op deze unieke locatie!

Mogelijkheden

Ceremonie: Trouwen op het trouwplatform aan het water.                                 

Receptie: De gasten hebben de gelegenheid om u te feliciteren en natuurlijk kan de fotograaf aansluitend prachtige fotos maken aan de waterzijde of in de wijngaard. Onze chef-kok heeft een groot aantal suggesties voor feestelijke borrelhapjes.

Diner:Ons restaurant beschikt over verschillende ruimtes en een diversiteit aan mogelijkheden om met uw bruidsgezelschap in een besloten omgeving culinair te genieten. Heerlijk buiten aan de waterzijde met een knus gezelschap boven op de vide uitzicht over de dijk, of midden in de natuur in de moestuin Onze chef-kok Stijn Disveld en zijn keukenteam verrassen u graag met culinaire en klassieke gerechten .Dit kan een drie-viergangen menu zijn of heerlijke bbq in de moestuin

Feest:Om jullie huwelijk uitbundig te vieren met vrienden en familie is onze locatie ook uitermate geschikt voor een swingende feestavond. Voor een gezelschap tot 120 gasten ( zonder tent) is onze zaal het meest geschikt. En als u meer gasten wilt uitnodigen biedt het restaurantgedeelte met terras aan de waterzijde de juiste ambiance

Slapen:Sinds oktober 2019 is het ook mogelijk om in de nieuwe bedandbreakfast Natuurlijk Genieten( onderdeel van zijdewinde) heerlijk naar de feestavond te slapen. De volgende ochtend wakker worden en heerlijk samen te ontbijten in de wijngaard en samen na te genieten van de fantastische dag.